MASZ PYTANIE?

Jesteśmy do twojej dyspozycji

telefon(91) 3124642
telefon(91) 3124643
faks(91) 3124641
e-mailconsult-food@home.pl

LABORATORIUM MIKROBIOLOGICZNE


W zarządzaniu bezpieczeństwem żywności najważniejsza jest analiza potencjalnych zagrożeń. Zanieczyszczenia mikrobiologiczne wciąż stanowią jedno z najgroźniejszych i najczęściej pojawiających się na świecie. Dlatego też, w laboratorium mikrobiologii przy użyciu najnowszych urządzeń i testów, oznaczany jest poziom zanieczyszczeń mikrobiologicznych w całym procesie produkcyjnym. Wpisanie kontroli w proces pozwala już na wstępie wyeliminować np. zanieczyszczone mikrobiologicznie surowce czy źle umyte urządzenia. Dzięki tym działaniom, jesteśmy w stanie zagwarantować, iż nasze produkty są w pełni bezpieczne.

 

 
Projekt i wykonanie:
PL RU EN